Cirit Birit

Salam Ibu-ibu, ini adalah kehamilan saya yg ke dua. Saya mengalami cirit birit dah 3 hari. Normal ke untuk ibu hamil? Atau maksudnya mmg ada yg saya salah makan. Sebab kehamilan pertama saya tak pernah pula cirit birit. Saya sekrang 18weeks. First baby 8 bulan.

1 Balas

Sis kena gi klinik or hosp, bagitau doc. Saya pernah cirit macam tu klinik suruh refer hosp then seluk bawah takut jalan bukak, alhamdulillah takde, admit semalaman utk doc pantau, 19w time tu.

5y ago

Biar doc pantau je. Sbb cirit tu salah satu tanda bersalin tau.