Baby merengek nak tidur malam

Hai semua, saya new mom nak tanya, anak saya siang dia tidur elok je sampai la dalam pukul 10 malam macam tu. Dia baru masuk 1 bulan 4hari saya perasan 4 harini dia jadi cranky nak tidur malam je meragam. Macam serba tak kena. Saya dah ikut tips 5s tu kadang ok kadang tak ok. Huhu penat mental and fizikal je sebab kena layan cranky dia dari 4am sampai 7am. 🥲 ada tak tips untuk baby tidur dengan nyenyak malam🥹

3 Balas

siang tidur lama tak. sbb anak saya dulu jadi time pantang tapi lepas habis pantang, dia slow2x tidur lena. tapi bole jadi juga kot beralih bulan ke

I feel U. sama sis masuk 10 mlm je mula la meragam sampai subuh. pagi je elok tido berjam jam

Sama sis, baby 25hari