baby 4 bulan

hai nak tanya la ada tak sesiapa anak dia macam saya. 4m siang susah betul tidur. tidur tak sampai sejam pastu nangis and meragam je tiap hari macam tu. bawah mata sampai merah sbb tahan mata. kesian sbb asik ngamuk je sebab tak cukup tidur. #firstmom #Buntu #ingintahu #SeriusTanya

2 Balas

suhu bilik okay tak? sebelum tidur, dah make sure pampers bersih, perut kenyang? anak sy kalau tidur kat ruang tamu, sekejap je, tapi kalau tidur dalam bilik gelap, dia tidur lama

4mo ago

sebelum tidur mmg saya akan tukar pampers, sapu minyak, urut urut, bg susu dulu baru ngempeng tp skrg dia suka ngempeng cabut cabut pastu nangis.

samalah sis anak saya pun 4 bulan macam tu perangainnya stress jugak setiap hari macam tu