Tanda bersalin ke

Hai semua saya nak tnya minggu ni saya dah 36w, dah dua hari kemaluan saya rasa macam tertarik, sakittt , tu tanda apa ya siapa tahu?

5 Balas

Tu tanda baby dah turun bawah masuk laluan dia tu. Sy pon selalu rasa macamtu.. rasa berat je. Pundi kencing rasa mcm ditarik ke bawah. 36w jugak

10mo ago

betul macam tu sakit laaa

saya pn mcm tu. .xlma tu tiber lndir drh kluar cek2 kt hsptl dah 2cm bukaan. .sis klu rsa was2 p je hsptl tuk cek. .

betul kan awak saya pun dah 36weeks rasa macam awak juga , dekat kemaluam sakit bergerak sikit pun sakit ..

10mo ago

ye awak macam nak pakai seluar pun angkat je kaki sakit kan .. sakit sungguh laa ..

baby dah masuk laluan kot sis . kalau sakit sangat sis pergi jee check .

10mo ago

Emm seluk tu yang takut tu

sbb bby besar, padat dan rahim menegang