Tanda bersalin?

mommies, saya dah nak masuk 36w ni terus mcm hilang selera makan + mual2. ni tanda salah satu bersalin nak dekat ke ya? sblumni takda mual pun, selera makan pun okay#bantusharing #firstbaby

2 Balas

alahan sis. sy pon rasa masa nak masuk 36w haritu sampai termuntah lg teruk dr 1st trim 😅 tetiba rasa pahit2 kat lidah tu kembali. doc ckp alahan boleh dtg balik. tp kalau muntah lg dia suh gi hosp. Alhamdulillah dah ok pastu cuma mulut rasa x sedap mcm mual2 lah. tp x berlarutan rasa tu.. kejap2 je dtg

1y ago

okay maksudnya normal lah kan. nasib baik, thank yoj sharing sis 😊

x. tu alahan. tanda bersalin pecah ketuban, keluar lendir darah, contraction.

1y ago

oo faham. dah akhir2 ni pulak ya timbul alahan 😅. thank you sharing