Sakit pada kemaluan

Hai mommies,nak tanya,saya dah 38w,sekarang ni rasa sakit pada kemaluan,rasa mcm ngilu² camtu,kepala bby mmg dah masuk laluan 37w haritu,sakit kemaluan ni tanda nak bersalin dah ke? Cuba komen bagi yang berpengetahuan dan berpengalaman

1 Balas

sy rasa ngilu dari 30w. kepala bby masih floating, siap pakej breech masa jumpa pakar wktu 35w. ni 36w check kk pusing lg. pun dktr kata belum masuk laluan tp kita nk melangkah tu mmg sakit.

3mo ago

betul tu.. sakit ngilu rsa mcm nk terkoyak jaa jalan pun kena sopan²