Pantang Food Delivery

Hai, semua. Saya nak tanya mommies semua tahu tak any affordable pantang food delivery untuk area Cyberjaya/Putrajaya? Kebanyakan yang saya jumpa selalunya 1 pakej dengan penjagaan. Tapi saya cuma nak delivery makanan pantang sahaja. Thank you.

2 Balas

!!Makanan berpantang delivery!! xpayah susah2 nak sruh suami pungpang2 memasak kat dapur masa mumy2 berpantang, order delivery jek dgn kami..😋 fresh, bersih, sedap dan berkhasiat! Berminat whatsapp kami now 0126105074!!!!! ~>Open order slot jan 2020(start delivery 2jan 2020) ~>Boleh booking untuk feb dan march slot jugak. We based at shah alam Delivery area berdekatan shah alam, subang, petaling jaya, dll..(kos penghantaran ikut kawasan) ~>Now tgh offer for new year! Min order 3hari hanya Rm99!(np Rm120) **Nasi+lauk+sayur+buah+air** **portion lauk utk mumy makan lunch&dinner**

Tgk alifsattar punya wife. Dia apa guna pantang food punya delivery. Cuba skodeng instgram dia. Tgh berpantang dia tu

5y ago

Okay. Thank you for the suggestion :)