tiasa alahan

hai semua saya nak tanya... kenapa saya dah masuk week 5 pregnant tapi saya takda alahan muntah-muntah pon...normal ka? ada tak yang sama dengan saya?#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Normal. Lain kandungam lain ujian kehamilannya. Redha, syukur, sabar dan enjoy your pregnancy journey!

2y ago

owh kiranya tak ada masalah laa...risau ja .... klau normal alhamdulillah la...sebab upt samar-samar.... takut ja....sebab ada yang kata kadang takda baby dalam kantung🥺 ada yang kata baby tak sihat