Check bukaan berapa cm

Hai semua. Saya nak tanya. Kalau kita nak check bukaan dah berapa cm kena pergi hospital ke? Sebab saya dah 39w5d. Tapi still takde tanda2 nak bersalin lagi. #1stimemom

8 Balas

saya pun nak tahu..sekarang 38 w 6 d dah.. perut mengeras² tapi x kerap la.. contraction kerap selang selalu berapa lama ya.. dan nanti turun tanda lendir campur darah atau air ketuban pecah baru ke hospital kan?

2y ago

okai sis...tq infonya.. doakn kami yang masih menunggu hari ni ☺️