39 Week 1 Day

Nervous nya, dah 39 minggu tapi takda keluar tanda apa apa lagi huhuhu

4 Balas

hai mommy. just enjoy the pregnancy ye. nanti rindu tiba tiba lekat yg baru. eh 😊 semoga dipermudah urusan mommy eh

2y ago

Thank you mommy, insyaallah 🥰🫶🏻

moga dpermudahkan...sy cukup 40weeks masa ank 1st, yg 2nd ni tgh 38weeks, hopefully xjauh beza la dgn kakaknya..

2y ago

Yeke. Insyaallah moga dipermudahkan jugak urusan awak ya sis 🫶🏻

Sis bt senaman jln2 dpn rumah je

2y ago

Alhamdulillahh da ada bukaan and lendir darah sikit sis, cuma doctor bagi balik untuk pantau untill contraction tu rapat

sy 39w 2d takde tanda gk lgi😂

2y ago

Hahahha risau ni 🤣🤣🥲🥲