Keguguran kalau minum sirap . Betol ka ?

Hai semua , saya nak tanya . Betol ka kalau kita baru mengandung kalau minum air sirap boleh menyebabkan keguguran ? Tolong saya . Saya ketagih minum air sirap .

11 Balas

tak pernah dengar plak minum air sirap boleh gugur. 😅 Yang penting nak makan nak minum Pape pun kena berpada. Setakat lepas mengidam cukup lah. Contoh minum air sirap segelas cukup lah. Hati-hati manis tu. Takut gdm.

Saya first trimester...minum air kosong n sirap je mampu. Ok je sis...tp jgn manis2. Control sugar juga

Merepek je sis, saya siap bancuh sirap limau,sirap oren, sirap sunquick alhamdulillah sedap dan aktif

mana ada.. saya dari 1st trimester mmg tu je tekak bg hilang alahan smpai la skrg 3rd trimester..

xderlah sye hari2x minun sirap .. Alhamdulillah ok jer ..♥️ tp jgn manis sgt..

xpasti tapi saya hari2 minum air Sirap,air Sirap limau okay aje setakatni

xdelaa... hmm.. yg penting jgn slalu sgt mnum maniss

Mitos je ni, boleh minum. Tp moderately ya

xtwu lak sirap mnyebabkan keguguran...

x betul sis