BABY 10 BULAN MINUM AIR SIRAP/RIBENA

boleh ke baby 10 bulan minum air sirap/ribena without gula? kita buat cair2 je bagi ada rasa

1 Balas

Tak boleh. Akan membebankan buah pinggang baby. Kesian baby. Boleh tahu kenapa nak bagi?

7d ago

Faham tapi itu bukan solusinya. Bagi homemade juice lebih baik. Bukan juice commercial yang jual kat luar tu tau. Awak intro air masak guna apa? Sippy cup? Open cup? Bottle straw? Dah cuba botol/cawan kartun yang striking?