Mertua dan menantu

Hai semua saya nak mintak pendapat boleh. Saya dan suami duduk sekali dengar mertua kita kalau asyik terperap dalam bilik je nanti kang ada je yang bunyi asyik terperap je dalam bilik kan kita suami isteri mesti la nak manja manja. Nak jadi kan cerita saya duduk then suami saya letak kepala atas riba saya mintak garukan kepala lepas tu dia boleh cakap kami tak hormat dia tak malu la apa la. Saya cuma tolong garukan kepala suami je biasa la nak manja manja penat balik kerja kan mesti la nak bermanja dengan isteri bagi hilang penat. Apa perasaan u guys kalau u guys dekat tempat saya. Saya nak pindah suami Pon kais pagi makan pagi kais petang makan petang

4 Balas

benda camni awak minta pendapat suami awak sebab tu mak ayah dia kan. kalau dah letak kepala di riba pun dah kena tegur, bgtahu la suami untuk dia yg bgtahu parents dia. suami la kena cakap kat diorang, ala nak manja sikit tak boleh ke. dah halal kan. suami kena la function sikit inform parents dia kalau dia belum mampu nak provide rumah lain

1mo ago

suami saya dah cakap tapi dia buat muka bila berdua Okey je tapi bila anak anak dia ada mesti ada je tak Kene semua yang saya buat dekat mata dia semua salah