Ibu muda

Hai semua , saya berusia 22 tahun and skrg baru hamil anak pertama ( first trimester ) nak tnya , betul ke kalau bila seorang isteri sdg hamil , suami tak bole bunuh / sembelih binatang ? Kalau mcm serangga mcm lipas, tu kalau terbunuh takpe kan ?

1 Balas

yang penting niat, jangan siksa binatang tu, kalau macam lipas ke cicak haiwan kotor ganggu kita takpe kalau bunuh 🤗 kalau boleh tangkap pastu buang kat luar je hehehe

5y ago

Ty sis