31Minggu1Hari

Hai semua. Saya baru 31w1d pregnant. Nak tny normal tk klu sakit tulang kt area punggung? Harini tiba tiba rasa sakit. Tgh duduk lepastu pusing ke kiri kanan berasa sakit. Bangun jalan angkat kaki tinggi sikit rasa sakit. Baru harini jadi. Klu duduk dendiam, baring tk rasa apapun. Normal tk iye? Saya first prengnancy. Tq 😊

1 Balas

Normal!! Sebab tulang kita berubah pergerakan lebih kurang gitu la. Saya sampai duduk berlapik kan 2/3 lapis bantal tapi masih sakit. Nak bangun dari kerusi tu tuhan je tahu sakit cemana😂