Terjatuh dan kepala selalu terhantuk

Hai semua. Saya ada masalah. Anak saya 1y3m. Anak saya kerap terjatuh dan sering terhantuk kepala. Setiap hari pasti jatuh dan terhantuk. Tetapi jalannya tegap dan sudah mula berjalan laju. Selain daripada itu, bila dia moody, dia kerap hempaskan badan ke belakang. Adalah sukar utk 24j mengawasi dia.jika bawa ke KK, apa perlu sy beritahu?

1 Balas

kt rumah ade pkai playpen x?

2mo ago

Pakai playpen sis.. bahaya kepala nya..atau pakai safety helmet cari dekat shopee.. kalau pakai walker risiko tinggi.. nak selemat pakai playpen letak toto tebal..bagi dia main dlm tu shaja... inShaaAllah selamat..