selalu terjatuh

Anak saya baru nak masuk 8 bulan tp dah start nak berdiri sendiri dengan berpaut pada apa yg berdekatan..tapi dia belum merangkak lg..bila dah berdiri tu asyik jatuh terhentak kepala tak pun kepala terhantuk pada rak/almari..agak-agak ada kesan pape tak nanti kalau selalu terhantuk/terhentak..risau jugak ke saya je fikir lebih..?? #firstbaby

2 Balas

Sama keadaan kita..kena alert selalu bila anak tgh bermain,dgn persekitaran dia..mmg xjdi la satu kerja dok tgok anak je😄 Klau terhantuk tu kena tgok anak tu ada muntah2 x,atau dia tdo je haritu,better g klinik check..

Buat la tempat tu baby proof.