Ujian UPT Kabur dan tidak pasti dengan keputasan?

Hai semua. Saya ada buat ujian UPT pada sebelah malam. Sebelum waktu Isyak. Ujian menunjukkan 1 line. Pagi tadi sebelum subuh saya try lagi test saya dapat 2 line tetapi line kabur. Ada yang macam saya tak? Apa yang harus saya lakukan ya?

Ujian UPT Kabur dan tidak pasti dengan keputasan?
78 Balas

alhamdulillah tahniah sis.. boleh check lagi selepas 2 minggu mest akan terang tu

Lebih baik test waktu kencing pertama bangun pagi.lebih jelas..semoga positif

Doctor kata kalau blur maksudnya baru lg janin tu. ni pengalaman sy hari tu.

Ini positif ke.. atau pun harus buat upt sehingga 2 line terang baru positif

mcm sy jugak .. kena jarak balik chek tuu .. hihi kini 6weeks pregnt ..

Awak cuba test lg 1 minggu. Insyaallah kalau ada makin pekat line nya

sya punya mcn ni dah 8 hari lewat period,ada kah sya mengandung??

lwat brpa hri sis?pling bgs buat lps bgn yg tdr,kncing yg ptma

U merancang sndri atau mkn ubat? Sy pun period x teratur. Huhu

2 line tu..tp kabur lg..mybe awal lg..cuba cek lg seminggu..