Sekadar ingin tahu

Hai semua. Saya 1st mom n nak tanya la kn, hospital kerajaan sekarang kos bersalin berapa ya? Adakah sama dengan kos yg dulu? Ada x mommies yg pernah bersalin kat hk kepala batas? Tq menjawab soalan n bantu saya. #firstmom #ingintahu

25 Balas

Kalau sis bersalin normal n masuk wad pun skejap bawah rm100 xpun kadang bwh rm50. tapi kalau masuk wad lebih awal dah ada masalah mybe lebih sikit lagi2 czer. standby rm200.. tp sya kalo nak bersalin apa2 jadi pun mesti ada rm200..