Minyak Telon

Hai semua. Sape pernah guna minyak telon brand Mustika Ratu ? Okay tak ? Sudilah share dengan saya. ?

Minyak Telon
37 Balas

newborn baby bole sapu ke minyak2 ni, maaf bertanya, ank first bersalin swasta, pakai la minyak yuyi skli kena mrh dgn doc 😭😭 tapi kalau ok, takde effect apa nak beli jgk untk no2 yg bakal lahir ni.. in case dia ad mslh ragam perut or ap kan..

4y ago

anak sy x sesuai pakai minyak yuyi... yup sbb panas... kulit baby pun sgt sensitif sikit... jadi seeeloknya pakai lah minyak mcm nie...

Saya guna minyak telon cap lang yg botol pink tu untuk anak kedua. Mmg anak jarang kembung. Skrg anak dah darjah 1 pun masih pakai juga kalau anak sakit perut. Cpt je dia buang angin lps sapu.

4y ago

boleh share pic tak? saya nak beli

Best...sedap bau dia... Anak Saya dari baby sampai sekarang umur 8 tahun masih guna lagi😅... Suka anak Saya bau minyak telon ni ... X panas

4y ago

Ya sis. Best sangat🤩

Sy dari anak pertama smp ketiga mmg guna minyak Anugerah..so far lps sapu anak tak meragam..terlena lps sapu minyak anugerah tu😊

Okay. Sedap juga bau nya. Tp mcm sy tukar2. Skrg suka bau minyak anugerah yg warna purple tu. Minyak telon MyBaby pun bau sedap.

Sy gunakan minyak telon bayini mestika dr ank 1 sampai ank 5...ank x pernah meragam sakit perut.... X der nak sembelit

Saya pon beli yng ni, sbb yng ni je minyak telon yng saya nmpk dkt mydin🤣🤣 Harap2 sesuai lh dngn baby

sy pakai... baby okay jeee pakai tak meragam tak kembung dan paling penting bau dia wangiiiii 😍

Bole x gambar kan bau dia mcm mna hehe sy rasa mcm nk try mustika ratu ni

berapa RM tu sis? beli dari mana? sy belum beli lg, due dah nak dekat. 😅

4y ago

Kedai jamu banyak ada jual sis, lg wangi yg brand anugerah botol purple. Try lah 😊