34 weeks 6 day

Hai semua normal ke 8 bulan kaki dah mula bengkak??

16 Balas

Normal tu, mommy. Bengkak tp bila ditekan, kulit timbul blk. Ok. Kalau tekan, terus berlekuk/lmbt timbul blk tu kene jaga². Tak ingat kenapa ; sbb setakat ni ok lg. Sbb bila nurse cek bengkak kaki, dia akan tekan. Bila timbul blk, ok lah. Sy pn dh 35 weeks + Kaki baru start membengkak

Normal jer sis ..saya pon baru 34 minggu 3 hari,kaki dah start bengkak ..huhu

haii, normal ibu .. bila duduk jangan biarkan tergntung, bila malam pakai stokin .

Normal, tp make sure pakai kasut or selipar yg sesuai n lembut

ye sis normal . due date bila ? saya sekarang 34 weeks day 5 😍

ya normal. tapi jangan bnyak berdiri

Normal.. Adik saya 5 bulan dah start kaki bengkak sampai bersalin

Normal sangat....saya mule bengkak kaki once masuk 5bulan....😊

Normal sy 19mggu kaki dh strt skit bgkak ble bdri or jln lma2

Normal awk. Time tdr tgi kan kaki lapik n btl