Sakitttt

Hai semua nk tya kenapa area yg saya tanda tu sakit sgt ye. Kalau tdo nk ubah sisi mengiring dari kiri ke kanan mesti sakit. Nak bangun dri katil mesti sakit kt tulang tu. Nk jalan pun sakit. Knp ye? #firstbaby #31week

Sakitttt
43 Balas

normal sbb bby mkin mmbesar.. mkin dekat bby nak kluar mkin tmbh sakit.. nak kangkang pun skit.. berjln pn terinjut2😬😬

Sama laaa kite....Sy sbb prnh jatuh mse ank first kecik dulu. Now second bby kerap laaa rasa....Makij dkt dgn due nie 😊

mungkin kepala baby dah start engage sis. memang akan rasa sakit. lepas ni sakit dia bertambah lg. rajin2 buat senaman ya

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️sama la..awal kandugan tidak berapa sakit..sekali 33week makin terok😭😭..

tgah alami jugop..start 26 weeks lgi..skrg dh 30 weeks..sekse jer pusing kanan n kiri..jln pn sakitt

tengah alamii sekarang ni 🥴 sakit sangatt baring kiri kanan nd selesa sd 😖

Sama. Ank first tak mcmni... Mybe sbb bby besar sikit dri first kot

Tgh alami skrg.. Kdang2 rase stress sgt2.. Nk bergerak ckup seksa..

sya tnya nurse,nurse ckap normal sbb baby nk mmbesaq..sya pn cmtu

Sama.. Saya pon lama sakit.. 7 bulan dah sakit kat tulang tu