Clomid

Hai semua.. Nk tnya siapa pernah mkn clomid?? Ada org kata makan clomid ni x bleh lebih 6 kali. Tp saya x faham mksdnya xleh mkn lebih 6 cycle atau sekali cycle tu xleh amik lebih dr 5 hari?

1 Balas

Refer doctor sis..sbb setahu saya clomid ni bukan sebarangan diberi pada pesakit..dan ada cara makan dan dos yg betul..

5y ago

Ya. Saya mmg tgh consult dgr doc pakar. Dh 3 cycle mkn clomid. Doc xde pulak pesan berapa cycle max boleh mkn ke apa. Cuma dgr org2 ckp je. Tu mcm nk tau jgk tu. Hehehehe tq ye