Details Scan Preg

Hai semua.. Nk tnya details scan waktu kandungan berapa minggu sesuai?

9 Balas

klau ikut sonographer, waktu pling sesuai 18-28w..tp klau nk nmpk full baby boleh buat masa 20-22w,masa tu pling sesuai..

Saya buat time 24w hari tu. Time nie gender pon dah nampak. Pertumbuhan bayi pon dah lengkap.

Follow ni sis

5y ago

Ooo.. Tq sis

20week- 26week

18-24 week

18w-26w

22weeks

20-25w

Haritu doc kk ad bgtahu detail scan boleh buat 18w - 22w.. Jangan lebih dari 22w sbb takut nanti baby dah besar so tak boleh nampak sgt any problem..