33w .........

Hai semua nk tanya normal x bila perut mengeras ttbe jantung berdebar jadi laju .. Kdg rasa mcm susah nak nafas pun ye jgk

1 Balas

Hi sis..yg sy tau, dh minggu 32 keatas ni, mmg perut rajin mengeras sbb baby kta makin besar n ruang makin sempit utk dia gerak..tp bab jantung berdebar laju tu, sy pn alami n sy xtau apa puncanya..sy agak2 maybe sbb sy minum kopi..kafein ble buat jantung berdegup laju..but kalau sis, sy xtau la plak..bettee call kk utk tanya sis whether it is normal or not..

3y ago

coffee sy xbpe sgt ..preggy kali ni lebih ke nes ..nasib hb cantik je😄