Tidak boleh duduk tegak sebab sakit punggung

Hai semua nak tnya .. saya baru bersalin secara normal dan nie Hari ke 10 saya berpatang.. saya masih tidak dapat duduk secara normal mesti kena duduk senget sbb bahagian punggung sakit bila nak duduk tegak gitu..ada tak ibu² yang pernah mengalami situasi yg sama seperti saya?adakah ia normal?#firstmom #ingintahu

18 Balas

Saya pun sama lepas bersalin tak boleh duduk tegak , saya urut lepas 20hari berpantang sebab jahit banyak so saya takut , lepas je urut tu teruss boleh duduk tegak bersila jalan laju semuaa boleh rasa ringan je badann .

1y ago

Saya jahitan banyak plus kelentit kuyak huhuuu , pastu jahitan episiotomy saya pun terbukak huhu ngeri ingat . Awak cubala urut lepas jahitan awak okay , sebab tukang urut saya pun cakap dekat saya kalau takut tunggula 80% jahitan awak okay . Saya pun urut lepas jahitan saya okay sikit hehe , InsyaAllah takde apa😘