Tidak boleh duduk tegak sebab sakit punggung

Hai semua nak tnya .. saya baru bersalin secara normal dan nie Hari ke 10 saya berpatang.. saya masih tidak dapat duduk secara normal mesti kena duduk senget sbb bahagian punggung sakit bila nak duduk tegak gitu..ada tak ibu² yang pernah mengalami situasi yg sama seperti saya?adakah ia normal?#firstmom #ingintahu

18 Balas

sy pula tak boleh jalan normal. mesti berkangkang jln. klau jln mcm biasa kaki, pinggang semua sakit. sy bersalin normal tanpa jahit, berat baby 3.5kg. doktor ckp mungkin dri kesan bersalin baby besar.

1y ago

saya berslin normal ank first bert 3.23 ..ank pertma mesti ade jhit skit tpi saya bgga lah saya mampu wlpon rse tk mampu