Masalah keluar lendir warna coklet

Maaf bertanya...saya ade mengalami maslah keluar lendir coklet dari awal kehamilan sampai lah sekrg sudah 26week..tpi lendir coklet tu tak selalu ad..adakah ia bahaya bagu kandungn saya??#firstbaby

2 Balas

Seeloknya perlu ke hospital ye mommy. Untuk pemeriksaan doktor. Doktor pernah pesan kepada saya masa pregnant sebelum ni, jika berlaku sebarang spotting atau bleeding, kena cepat2 ke hospital. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

ada check dgn misi tak? biasanya kalau ad keluar lendir coklat ni tak normal..