Sakit perut, normal atau tak?

Hai semua nak tanya ya saya sekarang 14 weeks and pagi tadi sakit perut sangat, sakit perut dari bawah perut naik semua perut sakit. Macam memulas ada cramp pun ada. adakah itu normal atau tak ye? Rasa risau sampai nak p scan perut nak cek juga. Apa penyebab dia ya, baby nak membesar? #bantusharing #ingintahu #firstbaby

1 Balas

sy sedang alaminya sekarang. doctor ckp ada infection dlm air kencing. bila scan nampak kantung je dan usia dlm 5weeks sedangkan kalau ikut tarikh last period patutnya dh 8 weeks lebih. boleh tahu kandungan puan mcm mana sekarang?

3y ago

saya pun sama lewat sebulan.. tapi Alhamdulillah semua baby okey selamat. doktor bagitau normal ja tak dak masalah.. baby sihat siap aktif lagi.