Naik flight

Hai semua... Nak tanya.. surat kebenaran doc untuk naik flight tu mmg perlu dri KK or dapat juga minta dri klinik swasta?? Haritu ada tanya nurse.. tp yg pelik nya nurse suruh minta surat kt Air Asia.. tqq

1 Balas

Kat AA je kot.. mcm sya aritu. U need to inform the AA crew that u r preggy sblom u naik flight mereka.

5y ago

If kandungan masi awal lg tak perlu surat dr doktor. Just bgtau kat staff AA nti dorg akan bg form utk diisi. Kandungan masuk 28w perlu pengesahan doktor dah..