Boleh ke dapatkan surat dokter swasta jika kita check up di kerajaan untuk kebenaran naik flight

Hai mommy ..nak tanye boleh tak kalau kita minta surat naik flight dri dokter swasta???sdgkn kita check up setiap bulan di klinik kerajaan

1 Balas

Brp w kandungan awak nk naik flight dan airlines apa? 😁

1y ago

I see. Airasia max pregnant week naik is 34w, nnt pgi kaunter check in ckp nk isi form utk ibu hamil. Nnt dlm flight kasi form tu dkt cabin crew and dia akan ambik satu copy utk dia. Domestic flight bawah 34w xperlu surat doctor, unless awak travel abroad 😁