Baby drinking formula milk

Hai Semua.. nak tanya.. my son 19 Hari tdy.. dia minum susu Similac rumusan.. adakah ni najis normal selepas minum susu Similac? #firstbaby #ingintahu

Baby drinking formula milk
10 Balas

Normal sis. Sis boleh google jenis2 najis bayi baru lahir. No worries sis. Selagi dia poop takde keluar darah ke darah lendir pekat so it is still normal. Enjoy your breastfeeding journey #letsdothis

normal la kot untk newborn. my baby baru masuk 1 bulan, najis dia kuning Brownies lecak najis Seolah2 penut butter cair. minum susu isomel. susu berunsur susu lembu buat dia cerit.

yup nirmal sis... + kalau kehijau²wan pun so jagan risau yg perlu risau kalau bayi x buang najis Dan najis ada darah.. gitu OK..

mayb susu x sesuai ngan baby. if mommy cari milkbooster boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/nufiyajelly

nampak normal..saya bf anak sepenuhnya najis mmg mcm ni.

Kalu kuning ok la kan mcm susu ibu najis nya

normal