Perancang keluarga

Hai semua nak tanya. Saya terfikir nak ambik perancang depo atau implanon. Ada sesiapa kat sini yg dah ambik salah satu? Boleh share tak effect dia macam mana? Or sape2 yg ambil pil ke boleh share juga. Thank you mommiess ❤️

2 Balas

sy 🙋🏻‍♀️ baru amek depo 2 minggu lepas. setakat ni takda side effect mcm org lain selalu kena (naik berat/migraine/mood swing). mungkin sbb baru lg. nk ambil implanon kena pass depo dulu. if depo tak sesuai, implanon pun akan failed.

1y ago

i see. faham2. terima kasih ya atas penerangan 🙂