AMBIL PERANCANG IMPLANON

Hi Assalamualaikum IBU2 sy nk tanya, sy first mom sy dah nak tanya pengalaman ibu2 yang ambik perancang implanon. Berkesan ke? Ada ke yang ambik perancang implanon tapi termengandung juga? Maaf lah sy first mom. Nk tahu sangat. Tq sudi baca dan share perkongsian #firstmom #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

Hi, momies. Ada beberapa kes yang pakai implanon pon still pregnant jugak. Kadar peratus implanon dapat mencegah kehamilan adalah 99% walau bagaimana pon terdapat kes sebelum ne jugak yang pregnant. Depends dengan rezeki jugak. At all cost memang berkesan tapi masih ada kebarangkalian untuk mengandung

5mo ago

sakit tak kalau nk remove implanon tu? kalau ade Luka berapa Hari boleh recover? maaf Tanya sbb sy ad plan jugak NK pakai implanon next year Lepas bsalin nnti