nappy cream

Hai semua nak tanya nappy cream jenama ANAKKU ni ok tak? Boleh suggest tak nappy cream jenama dan jenis macam mana yang ok?

2 Balas

Hai , baby saya guna cream ni . Bila merah2 kat celah kelengkang dgn bontot , saya letak cream lebih sikit lepastu sapu sampai meresap . Alhamdulillah , rash tuh hilang dlm 2 hari macamtu . Kena rajin tukar pampers , dan cuci dgn air paip . Tuh cara saya sebab baby saya alergic dgn wet tissue . 🤗

4y ago

Ouh yke kwn sy pn suggest ni sbb cream nappy yg pink tu pn tk jdi dia ckp

Bepathen. Anak saya serasi pakai ni.