Peningkepala

hai semua , nak tanya kalau preggy ada rasa pening2 kepala ke ? saya dh 5/6 hari dh asyik pening kpala dan asyik bnyak angin je , Saya bru je nikah awal bulan aritu 😁 kot ada pengalaman boleh share hee .. #firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

3 Balas

normal klu pening kepala masa preggy . sis dah cek upt ke ?

saya delay 11 hari bila check UPT masih negatif...

3y ago

boleh sis mengandung kena refer la dekat doc la sebab sis nak conceive baby kan . lagi2 kalau baru nikah mmg akan ada perubahan hormon sis 😊 semoga dipermudahkan urusan sis

ya