Fries dan Nuggets

Hai semua. Nak tanya, boleh ke ibu mengandung makan fries dan chicken tempura nugget? Maaflah saya serba takut-takut sebab ini kandungan anak pertama. 🤗

10 Balas

Boleh makan. Tapi x recommended. sbb process food ni xbagus even time xmengandung pn kite tahu process food ni mmg xbagus.xde khasiat utk bdn. kalau mengidam or mmg xde food lain boleh je mkn. cume kurangkn la dose nye. n ambil sekali skale je. jgn jd kn as mknn harian. better ambil byk buah2 time preggy ni. bagus utk tumbesaran bby juge.bby sihat n cerdik InsyaAllah. protein, carbo, fiber jgn lue juge.ckupkn meal keperluan tu

10mo ago

baik. terima kasih yaa untuk info dan nasihat. 🤗