Bila Dr bagi Surat prgi Hsptl

Hai semua nak tanya, bila nk dkt due date ni biasanya Dr akn bg surat ke untk kita prgi hsptl .. sbb due sy 12/5 skg dh 35wk2day.. 😊

2 Balas

kalau ada mslh placenta previa biasanya doc akan bg surat tuk admit... stnby tuk warded awal..sm ada tuk bedrest atau tggu date utk operation.. tp kalau tiada mslh apa2... puan kena tggu tanda2 tuk bersalin... jgn lupa bw buku pink ke mana shj puan prgi ..bg memudahkan urusan puan jika berlaku kecemasan..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

ok baik terima kasih 💕

xde surat apa2 mlainkan ada mslh. sakit terus ke hosp