Nak tanya...

Hai semua mommy. Kandungan saya masuk 16 minggu. Minyak ni kawan saya bagi, dia suruh sapu kat perut atau bahagian ada stretch marks. Tapi hari tu kakak saya ada pesan jangan suka2 sapu minyak atau minyak angin kat badan, terutama perut. Boleh ke saya guna minyak ni? Sayang pula tak digunakan. Ke guna ni selepas bersalin? #bantusharing #firstbaby #1stimemom #mommybuntu

Nak tanya...
26 Balas

ramai ibu mgandung guna minyak tu utk elak strechmark kt perut..selamat...kalau minyak angin tu betulla jgn letak kt perut...