iberet folid

Hai semua mommy2.. Nak tanya, saya akan muntah air dalam 2 ke 3 lagi selepas makan ubat iberet folid.. Boleh tahu kenapa tak? Adakah sebab baby dalam kandungan makin membesar atau ada masalah dengan pemakanan? Sekarang ni saya dah 10 minggu 5 hari.. Ada tak yang mungkin macam saya .. #mohonpecerahan #firstbaby #baby2020

1 Balas

Iberet & obimin mmg akn buat mual.. lg2 kalau mmg tgh ad alahn.. sy yg dh ok munth pon bila mkn pasti munth.. sis blh mkn iberet bersama dgn jus.. untuk elakkn munth.. kalau x blh mkn blh mkn maltofer.

4y ago

Sebelum ni okay je, tapi bila masuk minggu ke 10, asal makan iberet je saya akan muntah.. Ubat tak keluar balik just muntah air je.. Tapi saya akan cuba minum bersama jus pula.. Tqvm.. 😊