KOS BERANAK DI HTJ

Hai semua mommies , saya nak tanya pengalaman mommies beranak HTJ seremban .. beserta kos .. tak kesah laa class berapa pun .. betul2 nak mintak pandangan .. sbb confuse nak pergi HTJ ke or hosp cyber yg baru bukak tu nnti ..

5 Balas

pg hospital yg plg dkt dgn rumah. kot jauh2 kang tetibe nak terbersalin masa peak hours. htj bangunan baru, nurse baik, service baik. 1tmpt 4org je. bilik air dekat. kipas setiap 1katil. depo masuk ward 3rd rm20.

1y ago

boleh .. tp kene buat RTK .. yg saliva pun xpe ..

Tak tahu kos berapa, pakai GL. Boleh la tgok kadar bayaran kt fb htj ada rasanya. Tp pernah duduk ward second class mcm baru dan selesa. Sy akan bersalin kt situ sbb dekat dgn rumah

saya baru lepas keluar dari htj, kos bersalin normal + ward kelas 3 + ubat total semua RM71 je

better dkat dgn rumah senng nk ulang alik klau de brg tinggal

suami boleh msuk x labor room ? dkt HTJ