Kos Bersalin HTJ, Seremban

Nak tnya kepada mommies yg dah ada pengalaman bersalin di HTJ Seremban. Berapa ye kos bersalin utk normal dan czer? Ada nak kena buat booking depo awal2 ke utk pilih wad semua? #firstmom #firstbaby

2 Balas

Tengok pada komplikasi awak. Tapi setahu saya kalau normal, bawah RM100 je. Kalau ceaser tak pasti. HTJ kalau nak pilih wad ikut nasib. Kalau husband kerja gov boleh terus je mintak. Tapi kalau kerja swasta nak pilih wad tengok nasib. Plus takde beza pun awak pilih wad atau tidak. Sebab saya duduk 2nd class pun takde beza dengan 1st class. Dedua pun suami tak boleh tunggu. Sama macam wad biasa. Suami kena datang waktu melawat.

kalau fpp ye kne booking. kalau x, walkin je nnt bila dah ade tanda2 bersalin. wad class 1,2,3 semua tertakluk kpd kekosongan semasa.