Bersalin hospital HTJ SEREMBAN

Hai siapa ada pengalaman bersalin di htj seremban? Boleh ke kalau kita req wad second class? Sy first time bersalin sini#bantujawab #SeriusTanya

2 Balas

hi dlu saya bersalin sne 2017 and 2019 best hospital to.. tapi skrng dah sesak ramai sgt. first class shja dorng ada bilik to ada 4 katil bayar sndiri senang dpt kalau ada kosong. request dekat nurse ckp nk bayar sndiri.. 2021 and now bersalin swasta azzarah bangi insha allah.

Bokeh kalau kerja gov