Pergerakan baby..

Hai semua... Minggu ke berapa kita dapt rasa pergerakan baby yer... Sekarang saya dah. 12 minggu x sabar nak rasa bergerakan baby... Babybump pun tak nampak lagi ni...😘

8 Balas

Klau ank first selalu lmbt 20w above, bkn first 16w dh boleh rse gerakan. Utk bump, ad org nmpk lmbt mcm sy nk hbs 2nd trimester bru nmpk bump. 😁brgntung pd core muscle perut sis mcm mne. Klau weak core muscle mmg snang nmpk.

1y ago

yup.. Sy pn rase pergerakan BBY mnggu ke 15 cmtu kndungan ke3 ni..tp xkuat rasa pergerakan tu..mcm ada rama2 dlm perut cmtu. . ank sulong dulu LPs 20 mnggu baru Ade rasa pergerakan..