35minggu 1hari, lepas kencing keluar macamni

Salam, nak tanya ini lendir keputihan atau mucus ya? atau tanda nak bersalin? dulu masa minggu 20an kadang ada keluar macam ni. Tapi nurse kata kalau x gatal, takde bau. Takde masalah. Jadi macam mana ya? #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

35minggu 1hari, lepas kencing keluar macamni
6 Balas

keputihan, sama macam saya. saya ada bersama dgn suami jugak sehari sebelum. package ada darah lagi huhu. risau jgk tp bila dr check takda bukaan apa lagi, darah sbb mungkin waktu bersama tu, faraj kering. tp mmg banyak keputihan dkt dalam faraj. dpt ubat insert tu and dr swab for gbs sekali

keputihan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

klau lps bersama pun boleh keluar mucus plug puan.

klaw cm ni keputihan juga ka

keputihan je tu.