Breast pain

Hai semua, kandungan saya baru dalam 9 minggu lebih. Tapi this week dah start tk rasa sakit breast. Normal ke? Before ni week 4 -8 rasa sakit, sentuh pun sakit nak bangun boleh rasa la dia penuh and keras. Tp skrg rasa biasa jee. Huhu ok ke?

4 Balas

Saya baru nak masuk 9 weeks, kurang dah rasa sakit breast. Bila tidur breast terhimpit or terlanggar je baru rasa sakitnya. Alahan pun dah kurang juga, terus overthinking kan hahaha saya first time preggy.

2d ago

Yee 😂 lau cmtu tkpelah risau je since first timee

Sama dengan saya. Skrg dah 5 week, tak sakit dah breast.

normal

Normal