Bleeding pregnancy

Hai semua.. Kandungan dalam 5minggu ni mmg ada rasa macam senggugut ke? Dan saya macam ada kluar darah cair coklat2.. Mmg normal ke tak normal ya?

2 Balas

hai sis,better gi check terus di klinik sis,jangan tangguhkan. Different orang different punca, might be proses nk implement dirahim akan spotting sikit,but better further check dgn Dr. ,mudahan sis dipermudahkan aamiin

Tak normal sila terus gi jmpe doc sis jgn byk buat keje taww