Takut delivery Czer...

Hai semua ibu... Sya ada 2 anak boy... Sulung tahun 3..normal delivery... Lepas tu I expect anak kedua tapi tak ade.... Lepas 3 tahun dapat anak Kedua baru 8 bulan..january 2019 delivery Czer.... Sekarng saya pregnant 15 week 4month rdy... Lepas delivery anak kedua 6 bulan je Dah dapat cepat anak ketiga... Delivery normal tak masalah tapi saya Czer... Jun last period... Due saya march... Dah buka buku merah.. So i tanya doctor boleh normal delivery ke.... Kat private doctor kata tak boleh Czer je boleh... Kat government kata boleh normal delivery... Boleh ke sis i normal delivery....

1 Balas

Ada je peluang sis utk normal delivery sbb pernah dah normal delivery..sekiranya keadaan mengizinkan la.. Jgn bimbang sgt.. Gov hosp akan cuba VE dulu baru Czer..