minum air gula selepas beranak

hai semua , esok sy kena minum air gula after bersalin 6 minggu sbb msa preg sy ad gdm . soalan sy .. 1. boleh bwk air gula berperisa tak ? 2. Kena puasa start 10 mlm ni , bleh mnum air mineral tak spnjg puasa tu ? sbb sy tkut dahaga bila df ank . ank mmg xtidur mlm . thnks mom smua 🫶🏻

2 Balas

Hari tu misi kk ada ceritaa... Kalau tak nak minum air gula yg kk bancuh tu boleh minum air gula yg bli dkt farmasi yg berperisa bilaa sampai kk bukaa depan merekaa... Dan minum dpn mereka.... Suggestion dri kk....

Bawa je n minum. Misi bkn monitor kita pn. Dia susun cawan n kita amik minum sendiri. Pastu kita tunggu 2 jam. Cuma kalau muntah kena minum balik jgn tipu misi

10mo ago

Takleh minum air. Segelas boleh kot