Sauna bagus ke untuk iktiar hamil? Tengah plan nak kuruskan badan

Hai semua boleh tolong jawab persoalan saya ni😅 saya baca google lelaki tak sesuai bersauna, cuma part wanita ni saya ragu2 sikit boleh atau tk huuhu

6 Balas

Sauna ni x silap utk segarkan badan, buang toksin melalui peluh. Klo nak ikhtiar hamil, try turunkan berat badan ke BMI normal. Ambil makanan seimbang. Sebaiknya cuba diet suku suku separuh. Sambil workout dgn workout low intensity .. cuba la ye, biasa klo BMI dh okay insyaAllah mudah lekat. Ajak suami jugak utk jaga BMI 😁